joi, 6 august 2009

Knut a crescut mare. E pe cale sa aiba o iubita italianca

Il cunoasteti pe Knut (aici e povestea lui, pe scurt), n-aveti cum sa nu-l stiti pe ursul polar din zoo de la Berlin, care a fost prezentat publicului in 2007, cand era doar un pui de 130 kilograme respins de mama lui si crescut de un ingrijitor.

Knut este o marca inregistrata in Germania, iar in anul in care s-a nascut si a devenit cunoscut profitul gradinii zoologice din Berlin a fost de 5 milioane de euro, iar numarul de vizitatori a fost mai mare cu 30% decat cel estimat. Cantece, carti, film despre viata lui, musical-uri, coperte de reviste - Knut este subiectul tuturor acestora.

Ursuletul Knut la momentul prezentarii publicului. Curand a devenit o marca, o celebritate(jos).

Acum Knut a crescut mare si nu mai este atat de dragalas ca in copilarie, insa viata lui continua sa intereseze. Publicatia Tagesspiegel spune ca este foarte posibil ca "baiatul" sa aiba o prietena. Gianna, un alt urs polar de la gradina zoologica din Munchen ar ptuea fi adusa sa locuiasca impreuna cu Knut intrucat spatiul polar din gradina zoologica bavareza trebuie extins. Asa ca Gianna, considerata italianca, ar putea deveni de la mijlocul lunii septembrie nu numai colocatara, dar si iubita lui Knut.

Asa arata Knut la varsta de doi ani. Si-a mai pierdut din dragalasenie, insa publicul nu si-a pierdut interesul pentru el.

Niciuna dintre gradinile zoologice nu a confirmat inca informatia. Dar ea pare un partener potrivit pentru Knut, intrucat au aceeasi varsta, trei ani deja. Insa, potrivit specialistilor, Knut mai trebuie sa astepte un an pana la a deveni la randul lui parinte, intrucat masculii pot concepe de la patru ani, in timp ce femelele de la trei.

Informatia s-ar putea sa ii dezamageasca pe fanii ursului polar care, atunci cand aparuse si micuta Floke, orfana de la gradina zoologica din Nurnberg, au gasit partenerea portrivita pentru simpaticul urs Knut. Ambii celebri, ambrii extrem de simpatici si ambii cu un destin dur la nastere, dar unul plin de succes dupa, Knut si Floke pareau Brangelina speciei lor. Acum se pare ca ar putea intra Gianna pe fir.


Ea e Gianna.

3 comentarii:

  1. Si uite asa se resusciteaza inca odata mitul lui Knut, pretinzind acum existenta unei asa-zise drame sentimentale.
    Pai schimburi de animale se fac mereu intre gradinile zoologice si nu mai "plinge" nimeni ca n-a iesit imperecherea asa cum chipurile ar fi visat unii.
    Nu conteaza, traficu' sa iasa! :o)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vroiam doar sa te salut si sa-ti spun ca-ti urmaresc blogul (Oana Georgescu, fosta ta colega)

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte interesanta povestea...am auzit de Knut...atunci cand era mic si dragalas dar de atunci nimic...imia pare bine sa vad ca e bine sanatos si poate in curand parinte...http://www.iavion.ro -
    Fly Your Dream

    RăspundețiȘtergere